Dodih, se olis kesä taas saapunut iloksemme :)

Kaikki pihan asukkaat, yhtä lukuunottamatta, on talvehtinut hyvin ja hengittää. Ainut joka ei talvea kestänyt, oli erikoinen mahonia, joka viimeisenä syksyllä liittyi joukkoomme. Se oli ostettukin kaupasta, jonka taimet eivät tunnetusti talvehdi, joten ei ollut yllätys. Sen sijaan kaikki Viron tuliaiset voivat edelleen hyvin, jopa Teddy Bear Tuija, jonka menestymiseen en uskonut hetkeäkään. :)

Tässä kuva ihanista siilikuusen uusista kasvuista.

 

Tänä keväänä ei pihaan ole enää paljon uutta mahtunut, mutta aina sitä muutamalle ihanuudelle tilaa löytää ;)

Ensin meille muutti rungollinen pallolehtikuusi

sekä Kääpiöpalsamipihta Abies balsamea 'Nana'.

ja Jessen toiveesta limen värinen laakakataja Juniperus horizontalis 'Lime Glow'

Jossain vaiheessa joukkoomme liittyi myös pari uutta Magnoliaa vanhan 'Merrill:n' seuraksi. Joukkoa täydensi Magnolia Stellata 'Rosea' ja Magnolia 'Wada's Memory'. Kaverukset on istutettu hyvin lähekkäin, mutta uskon talvivaurioiden pitävän huolen, ettei heille tule ahdasta :D

Tänään sitten toivotin joukkoomme tervetulleeksi kaksi mainitsemisen arvoista tulokasta, Kiinanpioni 'Mo Zi Ling' eli "Musta Kirjosilkki" ja punalehtinen peikonpähkinä Corylus avellana 'Red Majastic'.

Pionista kuva sitten joskus vasta, kunhan kukkii... jos kukkii :D

Tässä varmaakin tämän kevään mainittavat hankinnat, lisää tulee heinäkuussa jos saa aikaiseksi taas vierailun Virossa ja Nurga Puukolissa :)

Lopuksi tähän vielä tämän kesän mallia "kesäkukista"...

Mukavaa kesää kaikille puutarhaharrastuksen merkeissä :)